About Jasmin "My aim is to create visuals that grip the imagination, that tickle the soul with the unexpected. Most of my artworks are socially engaged statements, hoping to make people feel and think about change."

Jasmin is een moderne vrouw, echtgenote en moeder, maar vooral zichzelf.

Zij heeft een vlijmscherpe blik in de ziel van anderen, zichzelf en de dingen om zich heen. Jasmin verwerkt een scala aan ‘modernetechnieken in haar schilderijen, zoals acrylic pouring, alcoholic ink, mixed media art, fluid art en epoxy hars gieten (resin art). Daarmee is haar werk te bestempelen als actuele, hedendaagse kunst, abstracte en vrije kunst.

Jasmin heeft zich lange tijd verdiept in fotografie en foto bewerking, maar is sinds 2015 weer volledig actief met schilderen.

Emoties komen puur op het canvas

Zij houdt van kunst, reizen, culturen, voedsel, tradities, muziek en moderne samenleving. Het scala is breed als het aankomt op het krijgen van nieuwe invloeden en inspiratie.

Ze ziet in alles de kunst, en houdt er van om die op haar eigen manier uit te drukken. Elk schilderij is een reflectie van emoties en energie om haar heen. Ze is een grote fan van diversiteit.  Ze volgt niet echt trends, maar neemt de dingen die ze het leukste vindt en creëert  daarmee haar eigen versie van kunst, haar eigen stijl.

IMAGE OF JASMIN LEER IN BLACK AND WHITE